Pattaya

V pátém týdnu se nic moc záživného nestalo, až o víkendu jsme se na tři dny vydali na pláž, konkrétně do Pattayi. Je to jedno z nejznámějších turistických středisek (a bylo to celkem znát) ale i tak máme nějaké zážitky...

Začalo to hned po příjezdu do našeho hostelu, který jsme objednali přes internet. První věc která nás celkem zarazila, že jsme bydleli nad bordelem. Abych byl upřímný, v celé ulici byly hlavně tyto druhy podniků. No, nic jiné ubytování nemáme, nějak to přežijeme 😀.

Pak jsme vystoupali do našeho pokoje první, co nás zarazilo bylo, že pokoj má místo oken jen plotový výplet. "Ok", řekl jsem si a sedl si na postel. Inu, postel se tomu moc říkat moc nedalo, bylo to tvrdé jak třídenní chleba. Třešničkou na dortu byla koupelna, která se nacházela o tři patra níže a kde byl strop vysoký asi metr a půl....

Nenechali jsme se znechutit ubytováním, a šli jsme se navečeřet a byli jsme vcelku překvapeni, že nikde nejsou stánky s jídlem a všude jsou jen drahé restaurace. S vidinou ušetřených peněz jsme se vrhli do McDonald's. I když marně, i cheesburger tam stál 75 BHT. Tak, nic. Dali jsme si menu za 200 BHT a pokračovali dál do ulic party města Pattayi. 

Postupně jsme procházeli ulice kolem pobřeží, kde bylo plno stánků, masážních salonů a všeho možného. U každého stálo "hejno ženských" (které ne vždy byly ženy), které se snažili nalákat zákazníky zrovna do jejich podniku....

Poté jsme zakotvili v nějakém náhodném podniku, kde jsme si dali po pivu, které místo 55 stálo 88BHT a šli na walking street, jakousi promenádu obklopenou party cluby atd. Většinou bylo v klubech plno lidí, hlavně turistů, místní do klubů si zde chodí hlavně vydělávat (a ne jenom jako číšníci a prodavači všeho možného), takže bylo třeba dávat si pozor na všechno a na všechny. 

Další den jsme skoro celý strávili na pláži. Pláže byly relativně čisté, a nebylo zde ani moc turistů. Čistota vody byla spíše horší. Bylo to způsobeno hlavně tím, že všude kolem pláže byla strašně malá hloubka, do půli cesty k bójkam jsem měl vody po pás. A dále pak asi po krk. A ta malá hloubka mi taky lezla krkem.

Následující noc se nesla ve znamení první noci, jen jsme vynechali pivo a přidali trošku vodky, udělali bordel na pokoji (bordel nad bordelem) :D :D.... No ,další den jsme "uklidili", (čti nahrnuli bordel doprostřed místnosti a strávili neděli na pláži.

Na závěr musím říct, že Pattaya byla zajímavá zkušenost, ale podruhé už bych tam nejel. Hlavním důvodem je množství prostitutek, ladyboyů, a všeho možného. Až tam jsem pochopil, to co se říká o Thajsku. A nejtragičtější mi přišly mladé ženy (slečny), které se celé víkendy družili se starými, často až nechutnými, muži za peníze.











Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Na kole po historickém parku Ayutthaya - památka UNESCO

Barvení šátků, stavění domku a meditace aneb komunita Wongsanit Ashram

První týden v Thajsku