Drink v 83. patře Sky baru Baiyoke

-Zuzka-

Abychom poznali také trochu toho nočního života v Bangkoku, rozhodli jsme se navštívit Sky bar v hotelu Baiyoke. Bangkok je těmito druhy barů v nebesích známý a my si zvolili ten, který se nachází v nejvyšší budově města. Výška mrakodrapu činí 304 m.

Na fotkách níže můžete vidět, že jsme byli zastoupeni v hojném internacionálním počtu. Byl s námi Roger a Demi, kteří jsou z Nizozemska a Max z Francie. Vstupné nebylo zrovna nejlevnější 390 bahtů pouze za vyhlídku a nebo 400 bahtů vyhlídka s drinkem v ceně. A nač troškařit na vstupném, když od drinku v 83. patře nás dělilo jen 10 bahtů.

Cesta nahoru trvala kolem minuty, ono přeci jen 250 metrů je 250 metrů a bylo zábavné sledovat, jak stoupáme a jak se přepínají čísla pater ve výtahu..Vlastně jsme přijeli do 70. patra a pak jsme museli přestoupit do druhého výtahu.

Vyhlídka se nacházela v 84. patře a my měli rozhled celých 360°. Panoráma, které se nám naskytko k vidění, bylo úžasné. Noční Bangkok je plný světel a křižovatky a silnice jsou jako tepny a žíly města. A jsou díky té spoustě aut, co tu jezdí poznáte, že to město opravdu žije.
Vyhlídka je původně postavena na rotačním pódiu, ale to bylo zrovna porouchané, takže jsme se museli projít dookola, abychom nevynechali pohled byť na jediné místo ve městě.

Kromě hry světel všech druhů nás zaujalo množství bazénů umístěných na střechách nižších budov. Takže možná, že i takový roof pool bar v budoucnu navštívíme, kdo vi?

Další den jsme si udělali vlastní párty na střeše našeho ubytování a přizvali jsme také naše kamarády z Ameriky. Bylo totiž zatmění měsíce, které připadlo na 31.1.2018 a my měli tu možnost jej pozorovat.
















A tuhle fotku z naší roof party prostě žeru. Ta se povedla (mimochodem jsem jejím autorem :-D)







Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Na kole po historickém parku Ayutthaya - památka UNESCO

Barvení šátků, stavění domku a meditace aneb komunita Wongsanit Ashram

První týden v Thajsku